inspo gossip girl

Massa kärlek till denna tv-serie
 
 

fredag

Skolan idag vaar slaapp, dem enda "hela lektionerna" vi jobbade på var typ matten o spanskan, Resten av lektionerna kollade vi på film och hade brandutbildning. Efter skolan drog jag hem käka och senare iväg på träning. Restan av kvällen tillbringades hos John-lee,med vanja och arijana. Vi köpte massa godis och satt o prata mest, Kom hem för en liten stund sen och ska väl sova snart för jag har match imorgoon. 
 

klasshandboll

Gick upp tidigt idag för att hjälpa till på klasshandbollen idag! Fick döma en match och sen sitta resten av tiden i sekretariatet, lite segt men heelt okej ändåå, haha!
 

inspiration

 
 
 

Veckans blogg! :)

 

glad

Idag efter skolan drog jag till frissan för att rakpermanenta mitt håår, Efter ungefär 3-4 timmar var det klart! Tog lite tid men är verkligen supernöjd, hoppas bara att jag inte kommer behöva platta det på ett bra tag framöver nu! :) 
ser jätte risigt ut på bilden, men det skulle bara vara så dom första dagarna! :) 

Farsdag

Grattis världens bästa Pappa på farsdag! <3
 

14 år

 Haha bjuder på lite bilder från dagis,

Grattis världens bästa

14 år babe. Grattis

Spanska förhör

Sitter just nu i skolan, har håltimme och tränar på några spanska glosor som vi ska ha förhör på om ungefär en timme! Har även haft matteprov och engelskaförhör idag, segt men rätt skönt med helg sen.  
vi är töntar
 
 

<3

 

skola igen

Skolan idag var rätt seg, har redan fått Engelska och Spanska glosor tills på fredag. Yey älskar skolan
 Ett egopix såhär innan träing.

Never forget. :(

 

höstlov tvåtusentretton

sämsta bilderna, men dom får duga

November