LOL

 

Kräftskiva

blir bara sämre & sämre på att blogga men idag så åkte iallafall jag,mamma och pappa in till Skövde efter skolan för att köpa nya handbollsskor till mig! Valde mellan ett par turkosa och ett par gröna, men det fick bli dom turkosaa! Haha älskar turkost och dom kändes bra så får hoppas på att jag blir nöjd sen när jag provar dom!
När vi kom hem sen så hade vi kräftskiva med våra grannar! Har inte bott har så jätte jätte länge och har aldrig riktigt pratat med dom så det var väll kul och lära känna dom lite bättre. hahha! 
Sitter just nu och nördar ett kakspel medans jag pratar skype med Arijana!
 
 

This is us❤

Direkt efter skolan tog jag och Vanja bussen in till Skövde för att möta upp Michelle! Vi käka på donken, köpte godis och gick på bio! Vi såg This is us(one direction) i 3D! Grät hela filmen, så jävla glad för killarnas skull! Filmen var bäst! #prouddirectioner


Känn ingen sorg ❤

Kom hem för en stund sen från att varit på bio med Ella,Agnes,Ebba och Michelle! Vi såg filmen "känn ingen sorg"!
Så sjukt bra var den! Den var rolig men ändå sorglig! Även fast jag skratta så grät jag lika mycket!
Rekommenderar starkt denna film!👌


23-24 Augusti

 
 

när jag inte bloggat

Har inte uppdaterat något dom senaste dagarna, Men i söndags var jag ju med Vanja i Göteborg på Rix fm festivalen. Det var super kul men efteråt var mina ben döda eftersom vi stått upp i ungefär 5 timmar. 
Hahha men det var helt klart värt de! Oscar, Looren, Anton Ewald, Robin Stjernberg, Envy, David Lingren var några av dom kändisarna som var där! Jag och Vanja hade egentligen bara tänkt o se Oscar men eftersom vi var längst fram skulle det typ varit omöjligt att komma ut bland alla människor, oså hade vi inget annat och göra så vi stannde och kolla på alla. 
I Måndags & Tisdags drog jag och Vanja in till Skövde efter skolan. Vi köpte kläder, hämta biobiljeter, käka på donken oså hhaha.
Och idag har inte gjort så mycket, va i skolan sen drog jag o träna.
 
     
Råka även tappa min mobil, smart va? 
 
 
 
 

17/8-2013

Har spenderat dagen med Ebba, vi har varit barnvakt, ätit glass o lite sånt. Orkar inte skriva så mycket. 
Åker iallafall till Göteborg imorgon och kommer nog inte orka uppdatera något när vi kommer hem. 
 
 

16/8-2013

Idag har jag först varit med Vanja! Vi gjorde klart skyltarna och lite sånt inför söndag. Vi bokade biobiljeter till 1d this is us. Efter de kom även Ebba och vi drog ut med henne! Vi gjorde väl inte så värst mycket, cyklade runt lite o bara prata. (Staaandard.)
Ska kolla på gossip girl nu
// S
 

--

Idag har jag varit med Vanja! Vi har förberet lite skyltar osånt inför söndag när vi ska till Göteborg. 
Vi funderade på att åka till Göteborg imorgon också för det är nickelodeondagen o Oscar skulle uppträda. Men vi skiter i det och åker bara på söndag. 
Oscar hade även frågestund förut och jag och Vanja spammade han med frågor, haha. Och han svarade på två av dom!! På första frågan skrev han tillochmed "puss" i slutet. omg liksom! Haha nej men ska snart gå och lägga mig för att försöka vänja mig mer vid skoltiderna eftersom skolan börjar på måndag. Usch. 
// S. 
 
 
 

-

 Ungefär hela dagen låg jag i sängen o kollade på Gossip girl. Vid 7 sen åkte jag iväg och tränade. Det var vår första träning inomhus för säsongen. Riktigt kul.
Ska snart se på film och äta kladdkaka. hiihi tjockt vaa
 
 

dålig uppdatering

lite bilder från veckan när jag inte bloggat. 
haha bry er inte om hur jag står på en longboard, för jag kan verkligen inte åka. haha! 
 
Lånar lite bilder från Rebecka som hon tog i Lördags när vi var vid Djäknesundet! 
Riktigt fint ställe med höga klippor som man kan hoppa ifrån! Dock så vågade jag inte hoppa på dom höögaa! ( Dom högsta var ungefär 12 meter.) 

igår & idag

Igår åkte jag först ner till badet med Ebba,Rebecka och Vanja! Vi hade med ett fodrall som man kunde lägga mobilen i och sen ta kort under vattnet! cooolt va? haha. Dock blev korten rätt suddiga! 
Senare på kvällen åkte jag och Ebba hem till Vanja för att ha "myskväll" där! Vi kollade på film, åt godis och lite annat gott! Det slutade sen med att vi drog ner till hamnen för att träffa Edwin! 
 
Idag har jag inte gjort såå jääätte mycket, cyklade ner till badet med Rebecka och Vanja! vi gjorde typ "det vanliga"  (simmade ut till fyren, spelade kort, åt pizza, tog lite kort osv) hahaha. 
Lite senare på kvällen va jag med Vanja och Ella! mysmys
 
 
 
 

2/8-2013

Gick upp vid halv 1 idag och åkte då ner till badet för att träffa Agnes, Rebecka, Michelle + några killar.
Vi simmade ut till fyren (svinkallt), spelade kort, köpte mat. Standard ;p
Lite senare på kvällen träffade jag Rebecka, Sophia och Ella! Vi gjort inte så mycket tog ett kvällsdopp och köpte milkshake och bara pratade!